Op zoek naar je kern

Op een gegeven moment bekroop mij een gevoel dat je vast herkent: Het moet anders! Ik werk al zo lang in dezelfde branche, met dezelfde mensen… Dit is niet wat ik de rest van mijn leven wil doen!

Afgestudeerd als Docent Theater ben ik gespecialiseerd in coaching en trainingsacteren. In al die jaren heb ik tijdens mijn werk prachtige gesprekken met mensen gevoerd en vele situaties met ze geoefend. Oefenen is namelijk één van de beste vormen waarmee je jezelf kunt ontwikkelen, voorbereiden en een nieuwe vaardigheid je eigen maken. Hartstikke mooi voor degene tegenover mij. Maar ik… Ik miste iets.

Ik ging daarom op zoek naar een nóg betere vorm van ontwikkelen. Een vorm waar gespreksvoering, oefenen en ervaren op elkaar aansluiten. Een vorm die geschikt is voor iedereen, omdat jij als persoon centraal staat. Een proces waar je op je eigen tempo doorheen gaat en ervaringen opdoet die significant bijdragen aan jouw leven. Een vorm, waar DOEN het sleutelwoord is.

Waar deze zoektocht zal eindigen? Geen idee! Maar ik heb er vertrouwen in, dat wanneer wij op zoek gaan naar jouw kern, wij deze zeker zullen vinden.

 

Marit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *