Voor mijn massages heb je geen verwijsbrief nodig van een huisarts of specialist. Je kunt dus direct bij mij een afspraak maken.

Ontspanningsmassage

Duur : 60 minuten
Tarief : € 59,00
Geef je lichaam alle rust die het nodig heeft. Kom even helemaal los van het alledaagse, van het alsmaar van alles moeten en van de stress die daarbij komt kijken. Met deze uitgebreide massage besteed ik aandacht aan alle spieren en door verschillende technieken toe te passen krijgen deze spieren de volle aandacht.


Rug-, nek-, schoudermassage

Duur : 45 minuten
Tarief : € 50,00
Aandacht voor de meest pijnlijke plekken van het menselijk lichaam. Door onze levensstijl doen we veelal (lang) zittend of juist zwaar lichamelijk werk. Hierdoor zijn de rug, nek en schouders voor velen plekken die doorgaans veel worden belast en na verloop van tijd pijnlijk kunnen aanvoelen. Hierdoor ben je minder beweeglijk en kan het zelfs je nachtrust verstoren. Met deze massage zorg ik ervoor dat de spieren in deze gebieden volop aandacht krijgen, zodat ze weer prettig aanvoelen en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd.


Zwangerschapsmassage

Duur : 60 minuten
Tarief : € 59,00
Speciaal voor zwangere vrouwen geef ik zwangerschapsmassages, waarbij je kunt kiezen uit een stoelmassage of een tafelmassage. Deze zijn namelijk speciaal gebouwd, zodat je op een comfortabele manier kunt plaatsnemen, op je buik! Ik masseer je met de gebruikelijke technieken, maar dan net wat zachter zodat het fijn is voor zowel jou als je kleintje.Stoelmassage (lang)

Duur : 30 minuten
Tarief : € 35,00
De stoelmassage zet ik regelmatig in als middel tegen stress en andere werk gerelateerde klachten. Tijdens de stoelmassage kun je namelijk even helemaal tot rust kunt komen. Hierdoor neemt de productiviteit en energie op de werkvloer toe.


Stoelmassage (kort)

Duur : 15 minuten
Tarief : € 20,00
Zorgverzekeraars vergoeden de sessies niet, maar er zijn wel mogelijkheden om (deels) voor een vergoeding in aanmerking te komen. Wellicht via je werkgever vanuit het opleidingsbudget, of door de coaching op te geven onder ‘studiekosten’ bij de belastingdienst.


Hot Stone Massage

Duur : 60 minuten
Tarief : € 65,00
Oververmoeid? Dan is een Hot Stone Massage ideaal. Het geeft je rust en ontspanning. Na deze behandeling ben je weer helemaal opgeladen en zit je vol nieuwe energie. Ook biedt deze massage hulp bij het verlichten van pijn door vastzittende spieren. Kortom; Kom gauw eens deze bijzondere vorm van massage uitproberen!


Reiki

Duur : 60 minuten
Tarief : € 45,00
Laat je energie weer stromen dankzij de zachte aanrakingen van Reiki. Reiki is universele levensenergie en stimuleert het zelfhelend vermogen. De Reiki wordt met handoplegging doorgegeven. Heb je een specifieke klacht, of ben je gewoon nieuwsgierig? Boek dan gauw een afspraak.


Workshop leren masseren

Duur : 120 minuten
Tarief : € 150,00
Bereid je voor op de volgende lockdown. Natuurlijk hopen we allemaal dat het niet zover meer hoeft te komen. Maar hoe fijn is het als je (samen met je) partner de basis beheerst van een goede ontspanningsmassage? Tijdens een 2 uur durende workshop leer ik je alles wat je nodig hebt om elkaar te masseren. Leuk voor alle soorten koppels of beste vriendinnen :-).


Betaling

Sessies kunnen direct na afloop contactloos met een betaalpas worden afgerekend. De factuur kan op verzoek per e-mail worden toegestuurd.

Annuleren

Afspraken kunnen tot 48 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd of gewijzigd. Daarna wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

* In mijn praktijk worden  géén erotische massages gegeven